You are hereK9 Web Protection - ghid de instalare

K9 Web Protection - ghid de instalare


versiune gata de tipărire
Familie bucurandu-se in fata laptop-ului

Pentru oricine foloseste calculatorul, dar si pentru parintii care doresc un soft de control parental gratuit si eficient, K9 Web Protection este probabil cea mai buna solutie. Programul este foarte recomandat oricarui utilizator internet.

Inainte de a instala k9webprotection, trebuie sa completezi un scurt formular pentru a obtine codul de licenta (license key). Vei primi un mesaj cu acest cod, impreuna cu o adresa de unde vei descarca programul . Este important ca nimeni altcineva sa nu aiba acces la contul tau de e-mail, pentru a nu permite altora sa afle parola si sa dezactiveze programul.

Totul este gratuit si automat:
1. in site-ul k9webprotection.com clic pe [Get K9 Now] sau [Download K9].
2. Completeaza formularul "K9 Web Protection License Request" si apasa pe [Request License]. 
3. Vei primi codul de licenta pe e-mail, impreuna cu link-ul de descarcare ("Download K9 Web Protection”).
4. In timpul instalarii va trebui sa introduci codul primit pe mail si o parola de administrare care sa fie usor de tinut minte pentru tine, dar greu de ghicit pentru altii. :) Asadar numele unui membru din familie ar fi o idee mai putin inspirata..

Daca ai un program firewall activ asigura-te ca permiti accesul la k9filter.exe

Poti citi si ghidul in engleza sau manualul detaliat.

De asemenea, un link util, in limba engleza.

K9 Web Protection este folosit de sute de mii de persoane din intreaga lume. Pentru mai multe informatii vezi pagina de suport.Daca apar probleme la instalarea k9 web control, te rugam sa te abonezi la grupul de yahoo SigurPeNet. Pentru a te abona trimite un email gol la sigurpenet-subscribe@yahoogroups.com . Sau poti tasta adresa de mail in dreapta sus - primul chenar galben.

Grupul de yahoo Sigurpenet este dedicat informarilor si noutatilor pe tema internet / media, si se doreste a fi o comunitate virtuala a tuturor celor interesati de subiecte precum „siguranta online”, „educatia in mediul virtual”, „cum ne protejam copiii de continutul daunator”, „sfaturi practice pentru parinti”, si altele de acest gen.


Vezi si:


k9 este probabil cea mai buna solutie de filtrare a continutul pe web. daca te-ai saturat de lucruri care iti apar dintr-o date sau imagini pe care nu le doresti prin siteuri, poti alege ce categorie vrei sa blochezi.

Cand ajunge la o pagina din domeniu pe care l-ai ales sa fie blocat (de exemplu pornografie, droguri, violenta etc.), programul afiseaza un mesaj si ai posibilitatea sa activezi continutul interzis daca stii parola.

Emite conţinut